Nyelvi "akadályverseny" általános iskolásoknak

Ajánlom

 

A Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola idegennyelvi munkaközössége 2013. április 8-ára „akadályversenyre” hívta a város általános iskoláinak hatodik-, hetedik osztályosait. Az iskola épületének különböző részein állomásokat alakítottunk ki, ahol sokféle műveltségterületről feladatokat adtunk a gyerekeknek. Válaszolhattak magyarul, angolul, németül, tudásuk szerint. A témák között szerepeltek a művészetek, a sport, az angol királyi család, tudnivalók Németországról, Angliáról, Olaszországról. 

A gyerekek eközben ismerkedtek az iskola épületével, az itt tanító nyelvtanárokkal. 35 kisdiák fogadta el a meghívásunkat, s mindannyian, ők is, mi is, jó hangulatban töltöttük el az időt. A diákok örömmel mondták sok kérdés hallatán, hogy ezt éppen most tanulták. Több területen is nagyon jártasak voltak, jó fellépéssel, bátran válaszoltak.  

 

 

Őszintén gratulálunk az általános iskolákban tanító kollégáknak, remek diákokat ismerhettünk meg tanítványaikban. Nekünk is élmény volt, ennyi talpraesett, ügyes gyereket megismerni.

Köszönjük a kollégáknak, hogy eljöttek hozzánk, mindig szeretettel hívjuk és várjuk őket.

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.