Október-november érettségi vizsga

Ajánlom

A Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium a 2016-os október-novemberi érettségi vizsga szervezésére kijelölt középiskola.

Az érettségi vizsgaszabályzat szerint az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a jelentkezési határidő szeptember 5.

Előreláthatóan augusztus 22. után lehet jelentkezni az érettségi vizsgára a megfelelő dokumentumokkal az iskolatitkárnál.

Kérjük, hogy jelentkezése előtt telefonon érdeklődjön (hétköznap 7-14 óráig) a 63/571-552-es telefonszámon, hogy a szükséges okmányok a jelentkezéskor meglegyenek.

 Bármilyen dokumentum hiányzása esetén a jelentkezést nem tudjuk elfogadni (ezek a következők lehetnek: tanulói OM azonosító, személyi igazolvány, lakcímkártya, középiskolai bizonyítvány és annak másolata, érettségi bizonyítvány és annak másolata, eredeti törzslap kivonat, felmentési határozattal kapcsolatos összes dokumentum és kérelem). A jelentkezés a jelentkezési lap aláírásával és szükség esetén az érettségi díj befizetésének dokumentálásával zárul.

Az év eleji tanévindítás és az idő rövidségére való tekintettel kérjük, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a jelentkezést!

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.