ECL nyelvvizsga a Batsányi János Gimnáziumban

Ajánlom

A Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium lehetőséget biztosít angol és német nyelvű alap-, közép-, és felsőfokú nyelvvizsga megszerzésére.

 Az ECL nyelvvizsgára való jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány letölthető az ECL honlapról (http://www.ecl.hu/files/8247-368-jellap_ECL_2014.pdf), illetve beszerezhető a gimnázium és a kollégium portáján. A honlapról közvetlenül is lehet vizsgára jelentkezni.

A vizsgadíj befizetése történhet postai utalványon, vagy átutalással. A befizetést igazoló csekkszelvényt vagy nyugtát csatolni kell a kitöltött jelentkezési laphoz. Az átutalás igazolását elektronikusan, csekkes befizetés esetén az eredeti igazoló szelvényt postai úton vagy személyesen el kell juttatni a vizsgahelynek, hogy a jelentkezést érvényesítse. A jelentkezés csak a vizsgadíj befizetését igazoló bizonylat beérkezésével válik érvényessé. Akinek befizetési bizonylata a jelentkezési határidő lejártáig nem érkezik be, annak jelentkezését a vizsgahely törli.

A jelentkezési lapon megadott e-mail címre minden jelentkező automatikus visszaigazoló üzenetet kap jelentkezéséről. Az on-line jelentkezők a visszaigazolást azonnal megkapják, a papíralapú jelentkezési lapot leadók legkésőbb a jelentkezési határidőt követő 3 munkanapon belül értesülnek jelentkezésük megtörténtéről. Amennyiben ők az elektronikus visszaigazolást a jelentkezési határidőt követő 3 munkanapon belül nem kapnák meg, haladéktalanul fel kell venniük a kapcsolatot a választott vizsgahellyel.

Érdeklődni:

Banka Zsoltné

                               Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                               63/571-553

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.