Télbúcsúztató (?) délután

Az 5.F osztály március 2-án télbúcsúztató délutánt tartott. Igaz, javában tombolt kint a tél, de kis csapatunk bizakodóan lépett be a tavasz első hónapjába. 

Bővebben...

„A lélek mozgásban”

2018. február 22. a Magyar Parasport Napja

A hazai naptár sok régi és új, ismert és kevésbé ismert hivatalos ünnepet és emléknapot tartalmaz, melyek száma a közelmúltban ismét növekedett. Az Országgyűlés 2017 decemberében határozatot fogadott el a magyar sport ünnepnapjairól. A dokumentum február 22-ét a Magyar Parasport Napjává, május 6-át a Magyar Sport Napjává, június 2-át a Magyar Siketsport Napjává,szeptember utolsó péntekét pedig a Magyar Diáksport Napjává nyilvánítja.

Bővebben...

Programozd a jövőd!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az informatikai pálya népszerűsítésére és a szektor munkaerő-hiányának csökkentésére elindította „Programozd a jövőd!” projektjét, melynek egyik kiemelt célja, hogy megismertessük és közelebb hozzuk a fiatalokhoz azt a szakmát, amely alapjaiban határozza meg jelenünket és jövőnket. 

Az iskola pályaorientációs napján az Epam System munkatársai tartottak előadásokat, műhelybeszélgetéseket a pályaválasztás előtt álló diákok számára.

 

 

Bővebben...

Mikulás buli

December 8-án, a hagyományokhoz híven, az 5.F osztály közös délutáni programra hívta a 6. F-es diákokat. Lázas készülődés előzte meg az összejövetelt, még előzetes feladatot is kaptak a hatodikosok. Mindenki komolyan vette a feladatokat, azok is akik készítették és azok is akik megoldották. Több játékos feladatban mérték össze kreativitásukat, tudásukat, ügyességüket és memóriájukat az ötödikesek vezetésével. A játékok végén tombolán édességeket nyerhettek.

Bővebben...

Mikulás Kupa

Nagyszabású, általános iskolás korú teremlabdarúgó tornát szervezett iskolánk 2017. december 7-én, Mikulás Kupa néven.

Hat csapat fogadta el a meghívásunkat. 

Két hármas csoportban zajlottak a küzdelmek és a végén keresztbe játszással döntöttük el a helyeséseket.

Bővebben...

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.