Általános iskolások a gimnáziumban

Ajánlom

  2012. december 11-ére iskolánk idegen nyelvi munkaközössége meghívta az általános iskolák felső tagozatából a németet ill. angolt tanuló diákokat egy kis karácsonyi előkészületre. 24 diák fogadta el invitálásunkat a Piroskavárosi Általános Iskolából, ill. az Ének-Zenei Általános Iskolából. Nagy szeretettel vártuk a diákokat egy kis daltanulásra, idegen nyelvű – karácsonyi témájú – rejtvények megfejtésére, ill. karácsonyi barkácsolásra. Kollégáink, Bíró Edit, Kardosné Pataki Mónika, Újváriné Vanó Csilla, Herczegné Zsiga Ágnes készültek feladatlapokkal, karácsonyi díszek készítésével, Rideg-Fekete Márta tanárnő pedig éneket tanított az érdeklődőknek.

Rendkívül kellemes hangulatban, szinte elrepült a gyerekekkel az idő, annyira jól éreztük mindannyian magunkat a közös munka során. A gyerekek lelkesedése, érdeklődése nagy örömmel töltött el bennünket.

A munka végeztével szaloncukor is jutott minden résztvevőnek.

 

Köszönjük a tanáraiknak, Árgyellán Klárának, Bodzásné Mészáros Ildikónak, Sztanóné Magyar Zsuzsának, hogy hirdették nekik a programunkat, ill. el is kísérték őket.

Ezúton is minden kollégának, kis- és nagydiáknak szép, tartalmas ünnepeket kíván a gimnázium Idegen Nyelvi Munkaközössége.

Fotók a Piroskavárosi Általános Iskola Facebook oldalán.

 

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.