Tavaszi Gó Bajnokság az első negyed után

Ajánlom

A Tavaszi Gó Bajnokság az első negyed után: két hete indult A BJG-Gó Klub szervezésében a bajnokság. Célja a játék népszerűsítése, így főleg a kezdőket célozza meg. A bajnokság motívációs készlete a jutalmazáson alapszik. 

Aki játszik, az eleve kap egy pontot, a győztes még egyet. Tábori tanár úr is támogatja a meghátrálásról tudomást sem vevő ifjakat versenyen kívüli részvétellel. Akinek nincs még minősítése a KGS-en 17 előnykővel probálhatja ki magát és még kap egy kis segítséget az előnykövek lerakásával kapcsolatban is.

A 2. korcsoport (7-8. évfolyam) aktivizálta magát a legjobban. A 9-12. évfolyamon úgy látszik tényleg elfoglaltak a diákok, bár pár félbehagyott játék még várat magára. Az 5-6. évfolyam még csak kostolgatja a játékot. Érdekes, hogy az érdeklődés az iskola kapuin belül nagy, de csak a kapukon belül. A játék aránylag magas netes inteligenciát igényel, ez talán még elbátortalanítja az 5-6. évfolyamot, ami kicsit szokatlan. ...vagy lehet, hogy nem is erről van szó (?) Egyszerűen nehéz betörni a telefonos agyi hikomatos játékokkal telített óraközi szünetek „piacára”. De semmi baj – lépésről lépésre, ahogy a skót mondja a szakadék szélén.

A bajnokság állását a BJG-s oldalunkon, illetve a facérbukkon követheted.

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.