Diáknap 2018

Ajánlom

Ebben a tanévben is megrendezésre került diáknapunk. Hagyományosan a tavaszi szünetet megelőző tanítási napon a diákönkormányzat szervezésében birtokba vettük az iskolát. A közös blokkban tánc, vetélkedő és zene várta a megjelenteket. Diákjaink színes fellépését tovább emelte a Csongrád Fitness Sport és a Szilver TSE csapata. Számos meglepetéssel készültünk a legjobb tanár-diák selfie készítőinek, a hónap diákjainak és a suli legokosabb csapatának, az osztályfőnököknek. Az év legnépszerűbb tanára Postáné Pető Györgyi tanárnő, a legnépszerűbb diák Vígh Tamás, 6.F osztályos tanuló lett.

Leírni is nehéz mennyi program közül választhattak az érdeklődők. 

Előadóink: Fazekas Lívia, Molnár Dóra, Georg Spöttle, az Árboc Egyesület, valamint Varga Anikó, aki szépségápolási tanácsokkal látta el a lányokat. A testépítés világába Deák István kalauzolta el a megjelenteket. A felelős kutyatartásról a Köröstorki Ebtanoda tartott élményalapú bemutatót. A cukrászat iránt érdeklődők az Angyali Desszert Világ tulajdonosával, Veress Hajnalka Andreával csoki öntést tanulhattak. Évek óta elfogadja meghívásunkat a Profi Autósiskola, a Vöröskereszt és Kozák Tamás, a Vadnyugati Város serifje.

 

Iskolánk néhány osztálya is hozzájárult a programokhoz. A 9.C Honfoglaló interaktív játékkal, a 9.A tréfás 7próbával, a 9.B és 12.F játékszobákkal, a 7.F Áll az alkuval és egy különleges Japán szobával lepett meg mindenkit. Tábori tanár úr vezetésével elindult a GO bajnokság is. Több osztály gondoskodott az éhes diákokról is. A 6.F osztály ügyes riporterei minden pillanatot megörökítettek, a 10.B diákjai fotóztak, zenéltek, rádióztak, sürögtek-forogtak.

A sport iránt érdeklődők íjászatot tanulhattak a Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesülettől Lázár Mihály vezényletében, illetve foci és röplabda bajnokságot szerveztünk.

A nap sikere egészen biztosan a közös ötletelések és megvalósításon alapszik. Köszönettel tartozik a DÖK csapata minden segítőnek, tanárainknak, előadóinknak és résztvevőnek. Röviden mindent megtettünk azért, hogy egy újabb emlékezetes diáknapunk legyen. Szerintünk sikerült…

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.