Intézményünk több elismerésben is részesült a pedagógusok napján.

Konkolyné Tóth Györgyi Tankerületi Igazgatói dicséretben részesült, aki német nyelv
szakos gimnáziumi tanárként alapfeladatait kiválóan ellátja, szaktanári munkája megfelel a
szakszerűség, pontosság, tanulói motiválás, aktivitás feltételeinek. Több éve rendszeresen
készíti diákjait érettségi vizsgára, nyelvvizsgára, ahol diákjai mind sikeresen szerepelnek.

Bővebben...

Pedagógus Kutatói Pályadíjban részesült Gilicze Tamás tanár úr

A Pedagógus Kutatói Pályadíjat elnyert tanárok Török Ádámmal, az MTA főtitkárávalA Magyar Tudományos Akadémia főtitkára pedagógusi munkája mellett elért érdemes tudományos eredményéért Pedagógus Kutatói Pályadíjat adományozott Gilicze Tamás részére.

Tanár úr a természettudományok területén, a Robotika és szenzoros mérési adatgyűjtés az iskolában című pályamunkájával került a 12 díjazott pedagógus közé.

"Kiválasztottam három olyan kísérleti, mérési módszert, amelyek saját ötleten és a tanítási tapasztalataimon alapultak. Ezen eljárások leírását és az iskolánkban történő alkalmazását mutattam be. A pályamunkához szakmai önéletrajzot kellett még mellékelni.

Bővebben...

Szakmai elismerés Szabó László tanár úrnak

Az Eötvös Lóránd Fizikai Társulat ebben az évben rendezte meg a 60. Országos Fizikatanári Ankét és Eszközbemutatót. A Társulatot (ELFT) 1891-ben Eötvös Loránd alapította. A több mint 125 éves múlttal rendelkező egyesület a természettudományok népszerűsítésének érdekében tevékenykedik, kiemelt figyelmet fordít a természettudományos oktatásra.

Bővebben...

Pro Progressio díjat kapott Szabó László tanár úr

A természettudományi, a műszaki és az informatika területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó középiskolákat, középiskolai tanárokat díjazott a BME Pro Progressio Alapítványa, amelynek legfontosabb tevékenysége – a középiskolától kezdve a doktori képzésig – az innovatív gondolkodást elősegítő tehetséggondozás.

2016-ban immár nyolcadik alkalommal adták át Pro Progressio díjat ünnepélyes keretek közt.

Bővebben...

Sulinetwork díj 2013

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012-ben alapította meg a Sulinetwork-díjat, amellyel évről évre szakmai elismerésben részesíti azon pedagógusokat és oktatási szakembereket, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez.

A Sulinetwork-díj elismerésben minden évben legfeljebb három pedagógus részesül, ebben az évben az egyik díjazott iskolánk fizika-technika-informatika szakos tanára, Gilicze Tamás.

Bővebben...

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.