Diákparlamenti gyűlés 2017/2018

Ismét eltelt egy év és a megújult diákönkormányzatunk megrendezte éves parlamenti gyűlését. A 2017.10.25-i találkozón a felmerülő problémákra/ötletekre rögtön vagy folyamatban lévő megoldás született. 

Bővebben...

A Diákönkormányzat beszámolója a 2016-2017-es tanévre

Diákönkormányzatunk a szeptemberi alakuló ülésen kitűzött célokat és programokat az idei tanévben is sikeresen megvalósította.

Októberben megszerveztük és lebonyolítottuk az éves diákparlamenti ülést ahol kérdéseiteket, kéréseiteket vitattuk meg, próbáltunk megoldást keresni rájuk Igazgató úr segítségével és támogatásával együtt. Szintén ebben a hónapban került megrendezésre a már hagyománynak számító, nagy sikerű 15 órás vetélkedő és támogattuk a gólyabált is.

Bővebben...

Karácsonyi kézműveskedés

Hagyományteremtő szándékkal karácsonyi kézműves foglalkozást szervezett iskolánk DÖK csapata. A tavalyi évhez hasonlóan több technikával ismerkedhettek meg a tanulók és az érdeklődő kollégák. Számos gyönyörű dísszel térhettek haza a megjelentek és az iskolát is sikerült ünnepi hangulatba öltöztetni. Köszönet minden segítőnknek!

(A délután során készült képek itt elérhetőek.)

15 órányi vidámság

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a már hagyománnyá vált 15 órás vetélkedő idén is nagy sikert aratott. Október 28-án az esti órákban 10 csapattal vágtunk neki az éjszakának, három téma blokkra bontva a színes feladatokat: első volt a varázslatok világa mely a Harry Potter névre hallgatott, ezt követte a műveltség, művészet, majd a következő témakörben az ügyességé volt a főszerep. Volt mindenféle - fajta, amit csak el tudunk képzelni: ügyességi, kreativitást- és figyelmet ig...énylő, na és persze a műveltségre vonatkozó feladatok sem maradhattak el.

Bővebben...

Diákönkormányzatunk a második félévben sem állt le a lelkes munkával

Februárban megrendezésre került a diákparlamenti ülés. Előzetesen egy kérdőív alapján felmértük diáktársaink véleményét diákönkormányzatunk szervező munkájáról, az általunk szervezett programoktól, észrevételeikről, kéréseikről. Az ülésen igazgató úr jelenlétében megvitattuk és válaszokat, megoldásokat kaptunk a kérdésekre. Beszámoltunk az első félévben zajlott programokról és a második féléves tervekről.

Bővebben...

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.