Nagyszerű eredmények az országos döntőn!

Ajánlom

Április 17-én, Gödöllőn rendezték meg a diákolimpia mezei futóverseny országos döntőjét. Az ország legjobb futó atlétái egy nagyon jól megszervezett és lebonyolított futóversenyen vehettek részt, ahol eldőlt, kik az ország legjobb futói az adott korcsoportokban. 

A megyei elődöntőn nyújtott kiemelkedő teljesítményük révén, ezen rangos futóversenyen iskolánkat a Kovács testvérek, név szerint Kovács Fruzsina és Kovács Márton képviselték. A verseny rendezése és lebonyolítása abszolút professzionális körülmények között zajlott, hibák nélkül. Az érdeklődőknek, akik nem tudtak a helyszínen jelen lenni, élő facebook közvetítést is biztosítottak a szervezők, melyet mindenki meg tud tekinteni a Diákolimpia hivatalos facebook oldalán.

 

Eredmények:

 

Kovács Fruzsina egy nagyon komoly és erős mezőnyben az V. korcsoportos lányok között a 16. helyen ért célba a 219 nevezett versenyző közül. A 3 km-es távot 12 perc és 19 másodperc alatt teljesítette, amely igazán kiemelkedő teljesítmény. Az V. korcsoportos lányok eredménylistája az alábbi linken elérhető:
http://www.sportido.hu/timing/
result.nsf/Event.xsp?clientid=36&raceid=423&eventid=7
 

Kovács Márton szintén nagyon jól szerepelt saját versenyszámában. A VI. korcsoportos fiúk mezőnyében 5 km-es távot kellett teljesíteni. Marci remek taktikát választva nagyon jól versenyzett a táv elejétől a végéig. 15:55-ös idővel a 183 nevezett versenyzőből a 7. helyen ért célba. A VI. korcsoportos fiúk eredménylistája az alábbi linken elérhető:

http://www.sportido.hu/timing/result.nsf/Event.xsp?clientid=36&raceid=423&eventid=10

 

A gimnázium nagyon büszke a testvér párosra, akik szívvel - lélekkel, óriásit futottak és kiemelkedő helyezéseket értek el, továbbá evvel is bizonyították, hogy az ország legjobb futó atlétái közé tartoznak. Gratulálunk eredményeikhez.

 

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.