„Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017”

Ajánlom
Kovács Fruzsina Dóra a Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 10.f osztályos tanulója elnyerte a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017” címet.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma három kategóriában (általános iskola felső tagozat, középiskola, felsőoktatás) nyílt pályázatot hirdetett a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017” cím elnyerésére.
Azon tanulókat és hallgatókat kívánta kitüntetni, akik a 2016/2017. tanévben eredményes tanulmányi munkájuk mellett kimagasló sportteljesítményt is nyújtottak.
A cím elnyerésének több feltétele is volt:
 A II. kategóriában a pályázó tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve a 2016/2017. tanév végén legalább 4,70 legyen.
 A Magyar Olimpiai Bizottságnál regisztrált országos sportági szakszövetségek által képviselt valamely olimpiai sportágban a 2016/2017. tanévben (2016. szeptember 1. és 2017. augusztus 31. között) 1−6. helyezést érjen el.
A pályázatban meghatározták az elfogadott tanulmányi- és sportversenyek körét is. Egy sportágon belül több hazai, illetve nemzetközi akár, különféle versenyszámokban szerzett, a három legmagasabb pontszámot jelentő eredménnyel érdemes pályázni.
A beadott dokumentációt az Értékelő Bizottság – a tanulmányi, valamint a sporteredményeket figyelembe véve – egységes szempontsor alapján értékelte. A tanulmányi- eredmények és versenyek, valamint a sporteredmények pontozási rendszere szerepel a pályázati kiírásban, így már a benyújtáskor ki lehet számolni, hogy hány pontot érhet el a pályázó.
A díjazottak a „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017” címet elismerő miniszteri oklevelet kaptak a 2016/2017. tanévben elért eredményes tanulmányi munkájukért és kimagasló sportteljesítményükért. Az okleveleket a 2017/2018-as tanév végén osztották ki a díjazottak között.

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.