Tanév eleji tájékoztató

Ajánlom

Tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden batsányist a nyár végén, az új tanév kezdetén!

Az alábbiakban néhány fontos információt olvashatnak a tisztelt szülők, érdeklődő tanulók a tanévkezdésről.

A javítóvizsgák, osztályozóvizsgák időpontja: 2018. augusztus 29. 8 óra.

Kérem, hogy az érintett tanulók a bizonyítványukat is hozzák magukkal.

 

Tanévnyitó rendezvényünket az első tanítási napon 2018. szeptember 3-án 7.30-kor tartjuk a nagy tornateremben. Ezen a napon nem kell ünneplőben megjelenni.

Az évnyitót követően a következő 2 órában osztályfőnöki órák lesznek, ahol az iskolakezdéssel és tanévvel kapcsolatos tudnivalókról kapnak tájékoztatást a tanulók.

 

Kollégiumi beköltözéssel kapcsolatos információk a 30/364-2645-ös telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen kérhetők Hercz Anettől.

 

Felhívjuk utazó diákjaink figyelmét, akik a 2018. júniusi beiratkozáskor igényeltek diákigazolványt, hogy a bérlet vásárlásakor a bérletszelvényen tüntessék fel a tanulói oktatási azonosító számukat (7-tel kezdődő számsor), valamint szíveskedjenek a kollégium portáján ún. 3. típusú igazolást kérni.

Amennyiben a kiállított igazolást a közlekedési szolgáltató nem fogadja el, a járat számának és viszonylatának megjelölésével, valamint a kiállított igazolás képének mellékelésével az igazolvá Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímél címen kell jelezni.

 

Érettségire jelentkezésről:

 

A Csongrádi Batsányi János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium a 2018-as október-novemberi érettségi vizsgán ismét szervezésre kijelölt középiskola.

Az érettségi vizsgaszabályzat szerint az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a jelentkezési határidő szeptember 5. (kedd)

2018. augusztus 27-től lehet jelentkezni az érettségi vizsgára a megfelelő dokumentumokkal az iskolatitkárnál.

Kérjük, hogy jelentkezése előtt telefonon érdeklődjön (hétköznap 7-14 óra között) a 63/571-552-es telefonszámon, hogy a szükséges okmányok a jelentkezéskor rendben legyenek. Bármilyen dokumentum hiányzása esetén a jelentkezést nem tudjuk elfogadni (szükséges dokumentumok: tanulói OM azonosító, személyi igazolvány, lakcímkártya, középiskolai bizonyítvány és annak másolata, érettségi bizonyítvány és annak másolata, eredeti törzslapkivonat, felmentési határozattal kapcsolatos összes dokumentum és kérelem). A jelentkezés a jelentkezési lap aláírásával és szükség esetén az érettségi díj befizetésének dokumentálásával zárul.

Az év eleji tanévindítás és az idő rövidségére való tekintettel kérjük, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a jelentkezést! Bővebb tájékoztatás a www.oktatas.hu honlapon található.

 

Csongrád, 2018. augusztus 27. Kiss Attila

intézményvezető

 

Iskolánk működő ECL Nyelvvizsgahely.